Hoveddel Side topp

ALT KAN DIGITALISERES - INDUSTRI 4.0

IT-Bransjen i samarbeid med Computerworld Event ønsker velkommen til Channelworld 27. oktober på Ullevaal Business Class, Oslo!

Kommunikasjon gjennom informasjonsteknologi eller rett og slett ikt, er fremtidens vekstnæring i Norge og nå er neste digitaliseringsbølge på fullt fart inn i norske hjem, bedrifter og offentlig sektor. 

IT-Bransjens Channelworld

Fagbladet og nyhetstjenesten IT-Bransjen skriver om teknologien, bedriftene og menneskene som jobber i og med ikt. Channelworld er møtestedet for de som omsetter varer og tjenester via it-kanalen hvor produsenter, distributører og forhandlere jobber for å nå flest mulig kunder. Dette er en bransje i konstant omstilling som lever av og med digitaliseringen.

Mye har skjedd siden datamaskinen gjorde det mulig å kommunisere med 1 og 0, men nå står vi foran en digitaliseringsbølge som bidrar til store endringer i hjemmet, på arbeidsplassen eller offentligheten. Mange av spådommene og teknologien som har vært predikert er over hypen og inne i materialiseringsfasen. Dette sammen med krav om effektivisering, økt produksjon og ikke minst omstilling i norsk industri gjør at ikt aldri har vært viktigere.

Uten informasjonsteknologi blir det ingen 4. industriell revolusjon eller Industri 4.0.

Møt menneskene

Maskinene blir aldri smartere enn menneskene bak, og direkte kommunikasjon vil aldri erstattes fullt ut av eposter, mobiltelefoner eller videomøter. Derfor ønsker vi å samle hele bransjen til et intensivt nettverksmøte med et inspirerende faglig program hvor vi tar tempen på hvor bransjen står. Og ikke minst sparker hverandre i gang.

Vi ser på hva digitaliseringsbølgen kan bety for deg som jobber i bransjen, og inviterer til foredrag om de mest sentrale trendene akkurat nå; som sikkerhet, mobilitet, big data, cloud og tingenes internett. Vi vil ha et intensivt program som gir deg et overblikk. Samtidig kan du knytte eller styrke de bånd du har mot menneskene du samarbeider med, eller skal samarbeide med i bransjen.

Oppnå resultater

Hvordan står det egentlig til med samarbeidsånden i it-bransjen? Hvilke produsenter og distributører bidrar på best mulig vis til at forhandlerleddet når de fleste eller beste sluttkundene? Hvilke forhandlere og selgere er dyktige i det de driver med?

Dette vil fagbladet IT-Bransjen finnet ut og presentere essensen av på Channelworld 2016. Vi vil spørre forhandlere hvilke produsenter eller distributører som er best å jobbe med. Og vi vil spørre produsenter og distributører om hvilke forhandlere som gjør det best mot sluttkundene. Resultatet vil foreligge i vår undersøkelse og rapport om ”Den norske it-kanalen” Denne blir tilgjengelig etter arrangementet. Men før vi avslutter fagprogrammet på Channelworld vil vi ut i fra resultatet av undersøkelsen kåre Årets forhandler, Årets produsent og Årets distributør.

Channelworld er det ene arrangement du skal være på i år!

For her finner du samarbeidspartnere, konkurrenter og knytter det nettverk som trengs for å samhandle best mulig i it-kanalen. Du blir oppdatert på power-trendene og får vite hvem som er best å samhandle med om de neste forretningene.

Meld deg på nå!

Arrangementet henvender seg til innkjøpere, selgere, produktansvarlige, markedsførere og ledere fra forhandlere med og uten verdiøkende tjenester, systemintegratører, produsenter og distributører innen ikt-sektoren. Det være seg løsningsleverandører, konsulenter, databutikker eller andre retailkjeder og produsenter av maskin- og programvare.

 

Se video fra Channelworld 2013 her!

 

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn